Kızlık zarı rengi

Kızlık zarı rengi nasıldır, kızlık zarı nerededir, kaç santim içeridedir, kızlık zarı şekli nasıldır, kızlık zarı kanı ne kadar gelir, kızlık zarı bozulmuşmudur, parmak ile kızlık zarı bozulur mu , kızlık zarı nasıl görünür, tamponla kızlık zarı bozulur mu, kızlık zarı dikimi nasıl yapılır, flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi fiyatı ne kadardır, kızlık zarının dikilmiş olduğu anlaşılır mı, kızlık zarı diktirenlerin yorumları ne şekildedir, esnek kızlık zarı çeşidi ilişkide kanar mı , dikilebilir mi, geçici kızlık zarı dikimi kaç gün dayanır, adetliyken kızlık zarı dikimi yapılabilir mi, kızlık zarı zedelenmesi sonrası gerdek gecesinde kan gelir mi , İstanbul'da kızlık zarı diken en iyi doktorlar hangileridir, kızlık zarı muayenesi nasıl yapılır, kızlık testine en erken kaç yaşında girebilirim , ücreti nedir, İstanbul'da kürtaj fiyatları kaç paradır ? Gibi konulara bu yazımızda yanıt bulacaksınız. Kızlık zarı ile alakalı tüm merak ettiklerinizi ayrıca bize sorabilirsiniz , telefonlarımız gece gündüz açıktır , alternatif olarak WhatsApp'tanda yazışabilirsiniz , müsait oldukça cevap yazıyorum. Şimdi ayrıntılara giriyorum , okumaya devam edin.


Kızlık zarı rengi nasıldır?

Kızlık zarı zedelenmesi , sürtünme şeklinde ön sevişmede kızlık zarından bir miktar kan gelmesi gibi tam cinsel ilişki olmadan yaşanan bekaret zarı bozulma şüphelerinde genelde hastalar ayna ile kendi kızlık zarlarını muayene etmeye çalışırlar ve kadın dış genital organlarının karmaşık yapısı içinde kızlık zarının nerede olduğu , kızlık zarı renginin nasıl olduğu her zaman merak konusu olur. Kızlık zarı vajina mukozası yani iç döşemesi ile benzer histolojik yapıda ve benzer renge sahip , açık kırmızı renkli bir anatomik oluşumdur, bulunduğu yeri tarif edecek olursak dıştan içe doğru üstte klitorisin altında idrar deliği ve büyük dudaklar, onun altında küçük dudaklar ve daha altta kızlık zarı vardır, bakirelerde kızlık zarı vajina girişini kapattığı için dıştan vajinaya ulaşılamaz, sadece kızlık zarı bozulması olduğu zaman vajina görünür hale gelir.

Kızlık zarı çeşitleri

Aktif cinsel yaşam öncesi rahmi dışarıdan gelebilecek mikrobik ve diğer fiziki ajanlardan korumak için tasarlanmış olan kızlık zarı yani diğer adı ile himen her kadında aynı değildir , en sık rastlanan kızlık zarı çeşitlerini sayacak olursak ; annüler kızlık zarından ortada tek bir adet deliği vardır, cribriform kızlık zarı elek şeklinde üzerinde birçok minik adet deliği taşır, esnek kızlık zarı ise annüler kızlık zarının ortasındaki adet deliğinin çok daha büyük olduğu bir versiyonudur, bunların dışında köprü şeklinde kızlık zarı, hilal şeklinde kızlık zarı ve daha nadir olarakta kızlık zarının hiç olmaması durumu sayılabilir. Kızlık zarı çeşitleri hakkında daha geniş bilgi için ;
www.kizlikzaricesitleri.com/2014/11/kzlk-zar-cesitleri.html yazımıızda okuyun.

Kızlık zarı muayenesi

Her nekadar kızlık zarı şekillerini en iyi şekilde kavrasanız , kızlık zarı rengini tam olarak öğrenseniz bile kızlık zarı zedelenmesi , kızlık zarı bozulma şüphesi , sürtünme şeklinde beraberlikte kızlık zarı kanı gelmesi , mastürbasyonda parmakla kızlık zarı bozulma ihtimali, yanlışlıkla bakire iken tampon yerleştirmeye kalkmak gibi durumlarda kızlık zarının bozulup bozulmadığı , evlilikte ilk gecede kızlık zarı kanı gelip gelmeyeceği daima şüphe altında kalacaktır ve tek çare jinekolog tarafınca yapılması gereken kızlık zarı muayenesi yada kızlık testidir. Kızlık zarı muayenesi nasıl yapılır onuda ekliyorum , kızlık testi , bekaret kontrolü yada bizim deyimimizle kızlık zarı muayenesi sadece gözle bakarak yapılır , yani kızlık zarına kesinlikle temas edilmez, kızlık muayenesi esnasında kızlık zarının zarar görmesi söz konusu olamaz. Muayene sonucu jinekolog size bekaretinizin bozulup bozulmadığını, zedelenme olup olmadığını ve en önemlisi evlilikte ilk gecede kızlık zarı kanı gelip gelmeyeceğini mutlaka açıklar. 2019 yılı mayısı itibarı ile İstanbul'da kızlık zarı muayenesi fiyatı ortalama ...tl civarıdır. Kızlık zarı muayenesinin nasıl yapıldıına dair daha geniş bilgi için ;
www.kizlikzarimuayene.com/2015/02/kzlk-zar-muayenesi-nasl-yaplr.html blogumuzuda okuyunuz.

Kızlık zarı dikimi

Tam cinsel ilişki veya kısmi beraberliklerde azda olsa kan gelmesi durumlarında daha sonra girilecek evlilik cinsel ilişkisinde kızlık zarı kanı gelmeyeceği için bu konu sizin ve eş adayınız için önemli olacaksa tek çare kızlık zarı dikimidir. Himenoplasti yani kızlık zarı diktirme operasyonları tüm dünyada iki farklı metodla gerçekleştirilir, en popüler olan ve biz jinekologlarca en çok tavsiye edilen bekaret tamir metodu flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimidir, flep metodunda vajina yan duvarından ince bir mukoza tabakası kaldırılarak kızlık zarı ringine dikilir , sadece adet kanının geçişi için küçük bir delik bırakılır, aynı orijinal kızlık zarında olduğu gibi. Kalıcı dikim yaptırdıktan sonra ilk 20 gün ilişkiye girmeniz yasaktır, ama bu sizin günlük hayatınızı etkilemez, 20 günde dikişler erir ve dikiş izi bile kalmaz , artık cinsel ilişkiye ne zaman isterseniz girebilirsiniz, sonsuz zamanınız olacaktır. Geçici kızlık zarı dikimi ise çok eski bir yöntemdir ve artık günümüzde pek tercih edilmez, metod çok daha basittir ve eski kızlık zarı parçaları birbirine dikilir, ama kızlık zarı dokusu iyileşme özellikli olmadığı için 10 gün süre içinde cinsel ilişkiye girmeniz gerekir , yoksa kızlık zarı kendiliğinden bozulacaktır. Geçici zar dikiminin avantajı dikim yapılan gün dahil hemen ilişkiye girilebilir olmasıdır , flep yöntemindeki gibi iyileşme süresi yoktur. Bu klasik yöntemlerin dışında vajina daraltmalı kalıcı kızlık zarı dikimi, labioplastili kızlık zarı dikimi ve çift kat flep yöntemi gibi bekaret tamir yöntemleride vardır ve son zamanlarda bu konuda artan bir taleple karşılaşıyoruz.

Kızlık zarı dikimi fiyatları

2019 yılı Mayısı itibarı ile Avrupa yakası İstanbul'da kızlık zarı diken jinekologlar ameliyat ücretlerini genellikle yapılacak olan hymenoplasty çeşidine göre ayarlarlar, en popüler olan ve harika sonuç aldığımız flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi fiyatı ....tl civarındadır , son yıllarda popüler olan vajina daraltma ameliyatı ile kombine kalıcı kızlık zarı dikimi ücreti ve yine labioplasti ile kombine bekaret diktirme fiyatları az daha yüksektir. Bu grupta en ucuz olan geçici kızlık zarı dikimi ücretidir. İstanbul'daki güncel kızlık zarı dikimi fiyatları için.


Bu blogdaki popüler yayınlar

Kızlık zarı dikimi

Çentikli kızlık zarı kanar mı ?

Kızlık zarının saat 6 yönünde yırtılması