Kızlık zarı çeşitleri resimli

Cinsel ilişkiye girmemiş bakire bayanlarda kızlık zarı çeşitleri resimli anlatıma başlamadan önce ülkenin dört bir yanından hastalarımızdan gelen sorular arasında, kızlık zarı nasıl görünür, nasıldır, kızlık zarı nerededir, kaç santim içeridedir, kızlık zarı rengi nasıldır, kızlık zarı dikimi nasıl yapılır, esnek kızlık zarı gerdekte kanar mı, kızlık zarı çeşitleri video izlemek istiyorum hangi sitede vardır, kızlık zarı çeşitleri esnek ise kanama olur mu, kızlık zarı çeşitleri ve özellikleri nasıl anlaşılır, 2016 senesinde İstanbul'da kızlık zarı dikimi fiyatları kaç paradır ? Gibi olanlarada yanıt veriyoruz.

Kızlık zarı çeşitlerini resimli olarak ele alma konusuna geri dönersek, genital bölgede en dışta kıllı dokuya sahip büyük dudaklar, altında yapraksı görünümü ile küçük dudaklar ve onunda altında himen yani kızlık zarı bulunur. Tarih yazılmaya başladığından veri bir bayanın daha önce cinsel ilişkiye girip girmediği kızlık zarının sağlam olup olmadığına bakılarak anlaşılıyor, bu günümüzde bile aynı şekilde değerlendiriliyor, hatta bazı sosyal yapılarda kızlık zarı en hayati organdan bile kıymetli hale gelmiş durumdadır. Bakire hanımlarda birbirinden çok farklı çeşitte kızlık zarına rastlamaktayız, o yüzden kendiniz kontrol ettiğinizde kızlık zarınızın bozulup bozulmadığını anlayamazsınız. En çok rastlanılan himen çeşitleri bu yazımızda temsili resimde gösterilmiştir, ortada adet geçiş deliği olan annüler kızlık zarı çok sık karşımıza çıkar ve gerdek gecesi cinsel aktivitesinde orta düzeyde kızlık zarı kanaması oluşturur. Elek şeklinde minik delikleri olan cribriform kızlık zarı ise ilişkide parçalanır ve oldukça belirgin kızlık zarı kanı üretir. Ortasından köprü şeklinde bir oluşum geçen septal kızlık zarı ve hilal şeklinde kızlık zarı nispeten daha az kanama oluşturur, hatta birkaç damla ile sınırlı kalabilir. Ortada kocaman bir adet deliği olan esnek kızlık zarı ilk bakışta bozulmuş bekaret zannedilebilir, gerdek gecesinden kanama yapmaz, ilk penis darbesi ile içten ayrışır ve bozulur, zar üzerindeki yırtıklar vajina duvarına ulaşmadığı için kabaca yapılmış bir kızlık zarı muayenesinde gözden kaçabilir.
Kızlık zarının üzerinde hiç delik olmaması durumu yani himen imperforatus tablosu ergenlikte adet kanamalarının dışarı akmaması dolayısı ile bir hastalık olarak karşımıza çıkar ve müdahale gerektirir.

İlginizi çekebilecek kızlık zarı çeşitleri ile alakalı diğer yazılarım :

Kızlık zarı

Kızlık zarı çeşitleri

Kızlık zarı çeşitleri nasıl anlaşılır ?

Parmakla kızlık zarı bozulması

Kızlık zarı dikimi

Kızlık zarı dikimi fiyatı

Kızlık zarı dikimi Sinop




Kızlık zarı çeşitleri resimli konusu için site kullanım kuralları

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kızlık zarı dikimi

Çentikli kızlık zarı kanar mı ?

Kızlık zarının saat 6 yönünde yırtılması